• Uit eigen werkplaats
  • Uitstekende kwaliteit
  • Simpele montage
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen

Naambordje voordeur

Ben je opzoek naar een naambordje voor bij de voordeur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit verschillende naambordjes en huisnummers. Alle borden en platen komen bij ons uit de werkplaats en zijn gemaakt van acrylaat. Daarnaast is het mogelijk om een eigen tekst te verwerken voor op het naambordje. Voordeur naamborden maken uw woning nog persoonlijker en af! Alle letters en cijfers worden gemaakt van vinyl. Voor zowel het bord als de belettering kun je kiezen uit verschillende kleuren. Monteren gaat eenvoudig door de bijgeleverde blinde montage. De borden worden gratis verzonden.

Naambordje voordeur maken

Als aller eerst kiest u uit het juiste model uit ons assortiment. Nadat je uit een van onze naamborden een keuze hebt gemaakt kun u deze gaan personaliseren. Zo kunt u uit een aantal opties kiezen. De eerste opties is de grote van het naambord. Wij hebben een stadaard formaat en een grote versie. De grote van het standaard formaat verschilt per naambord.  Vervolgens kunt u de kleur van de naambord en letters uitkiezen.

Nu kan het bewerken beginnen. U kunt zelf de tekststijl kiezen en vervolgens bewerken. Daarnaast zijn  er ook een aantal figuren waaruit u kunt kiezen en toevoegen aan het naambordje. Ben je tevreden met hoe deze er uit ziet, dan kan je verder naar bestellen.     

Bij ons kun u uw naambordje op twee verschillende manieren betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking

 

Bekijk hier ons assortiment

 

Over ons

Qdeco is een bedrijf dat gevestigd is in Waddinxveen. Alle naamborden waaruit u kunt kiezen zijn hebben wij zelf ontworpen en produceren wij ook zelf. Dit houdt in dat u alleen deze ontwerpen bij ons kunt bestellen. Naast naamborden kunt u ook bij ons huisnummers ontwerpen. Binnenkort hebben wij naast deze twee producten ook wanddecoratie in ons assortiment.