• Uit eigen werkplaats
  • Uitstekende kwaliteit
  • Simpele montage
  • Gratis verzending
  • Unieke ontwerpen

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven er naar om bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De verzendkosten zijn voor onze rekening.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (met uitzondering van maatwerk, zie onderstaande tekst).U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@qdeco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk

 Dit geldt voor producten die u via deze webwinkel koopt en die voor u op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. Het herroepingsrecht is hierbij dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”